Er der en viden, man skal have om noget, kan et skilt fortælle det. Det kan være en industrimaskine, man skal have noget viden om. Sådan nogle kan rustfrit stål skilte fint informere om. Der kan sidde et skilt på maskinen, der fortæller om de vigtige ting. Hvad du skal vide om maskinen, og hvordan du skal passe på.

Der kan være meget, du gerne vil skilte med. Der kan være mange informationer, der er gode at få. Hvis du ikke selv vil sige dem igen og igen, kan du bruge skilte til formålet. De kan hænge et synligt sted og give al den information, der er brug for.

Holdbarhed

Vil du hænge skilte op med vigtige informationer, går det ikke med papir. Det bliver slidt og går i stykker. Skilte med vigtige informationer skal holde. De skal holde længe, og de skal kunne holde til lidt af hvert.

Skilte i rustfri stål kan holde til det meste, og de kan holde længe. Du kan hænge dem op inde og ude. De kan informere om hvad som helst, og de kan blive ved med at informere om det meget længe.

Skal man vide noget, inden man bevæger sig ind i din produktionsbygning, så sæt skilte op. Er det vigtigt med sikkerhedshjelm og andre forbehold indenfor, så sæt skilte op.

En reminder

Når man har læst teksten på et skilt én gang, så ved man, hvad der står. Alligevel kan det være en god idé at have skiltet hængende. Det minder nemlig folk om at huske det, der står. Handler det om sikkerhedshjelme, så kan skilte huske medarbejdere om, at de skal tage dem på. Når der kommer besøgende, ved de det måske ikke, men de kan læse det på skilte. Medarbejderne kommer hver dag og ved det godt, men de kan have brug for at blive mindet om det.

Sælger du maskiner, kan du minde køberne om, hvor de kommer fra. Sæt små skilte med logo på maskinerne, før de forlader fabrikken. Så er det tydeligt, hvor de er fra. Reparerer I også maskinerne, så skriv et telefonnummer på skiltene. Så vil kunderne ringe, når der er problemer.

Nemt og enkelt

Nogle gange på tingene gerne være nemme. Det er nemt at sætte skilte i rustfrit stål op. Med sådan nogle slipper du for at gentage en bestemt information igen og igen. Du kan give den en gang imellem, men du kan også regne med, at dine skilte giver den hele tiden.

Skilte i rustfrit stål hænges op med skruer eller bagsideklæber. Det er også nemt. Tøv ikke med at gøre din hverdag nemmere med skilte. Hæng dem op, hvor det er nødvendigt, og lad dem arbejde for dig i mange år.