Driver du forretning? ElectroZone er bloggen til den selvstændige, som søger hurtig info, der inspirerer. Bliv klog på emner, der kan hjælpe dig med at skabe vækst. Det gælder for butiksejere på gågaden, caféejere såvel som dem på toppen af de multinationale virksomheder. Alle artikler på electrozone.dk er helt gratis.

Viden om apps og hardware til forretningsdrivende

At have en fordel kan opnås på mange måder. Som bekendt, kan selv små fordele løbe op i forretningslivet. De kan gøre, det er dig, som udmærker sig og overhaler konkurrenten. ElectroZone giver dig info om apps til forretningsoptimering, software, kontorartikler mv., som kan hjælpe dig på rette vej. Bliv klog på forhandlere af arbejdscomputere, der er robuste og slidstærke med god hardware til rimelige priser. Samtidig finder du info om firmatelefoner, og hvad der er klogt at vælge til netop denne post. Der er nok artikler at gå på udkig blandt. Klik ind på electrozone.dk i dag.

Ønsker du telefonservice som telefonpasning?

Nogle poster er bedre at udlicitere. En af dem er telefonservice. Mange firmaer har tidsrum, hvor de næsten ingen opkald får. Her vil det være oplagt at lade et eksternt firma stå for telefonpasning. Det kan også være udvalgte vagter, hvor alle medarbejderne er på ferie. Andre gange er der ekstremt travlt, og dem i huset kan ikke følge med. I sådan et tilfælde vil det også give fantastisk mening at hyre en ekstern partner til at håndtere opkald, når der er spidsbelastning. Vil du gerne blive klog på firmaer, som tilbyder telefonservice? Det er et emne, som de hos electrozone.dk har skrevet grundigt om. Forfatterne giver et bud på en hjælpende hånd.

 

Tiderne ændrer sig hurtigt, og i dag kræves der meget mere af den moderne virksomhed. Historisk set kunne man måske godt leve med nogle ineffektive processer og stadigvæk være konkurrencedygtig. Den går ikke længere. Vi lever i en yderst globaliseret Verden. I mange tilfælde ville der være nogle andre, som er ivrige for at få dine kunder. Man snakker derfor meget om proaktivitet, og hvor vigtigt det er at komme problemerne i forkøbet. En af de måder, man kan vinde lidt grund på konkurrenterne, er gennem information. Gode allround blogs som electrozone.dk er et fint startsted. Emnerne rækker fra TV, Hi-Fi og gaming til køkkenudstyr, PC og tablets. Bliv også klogere på smartphones, og få informationer om køb af disse samt køb af udstyr. Der er mange penge at spare alt efter, hvor man vælger at købe en mobiltelefon. Hvis du sætter dig grundigt ind i mærkerne og de forskellige butikker, kan du ende med en robust samling af firmatelefoner til medarbejderne i din virksomhed.