Har du behov for at foretage storindkøb af komponenter til tætningssystemer? Så kan du med fordel lede online. Her vil du nemlig få adgang til et langt bredere og mere velassorteret sortiment end i en fysisk butik. Og så kan du være sikker på at kunne finde de helt rigtige komponenter til netop dit tætningssystem.

 

Hvornår har jeg brug for komponenter til tætningssystemer?

 

Uanset om din virksomhed har sit arbejdsområde inden for vindmøller og offshore teknologi, eller om du beskæftiger dig inden for fødevare, biotek eller farma, vil du i forbindelse med processering, hydraulik eller ventilation have behov for tætning, pakning eller forsegling. Det er ikke lige meget hvilke komponenter som anvendes i den forbindelse. Det er tværtimod meget vigtigt at komponenter til tætningssystemer holder en høj kvalitet og er fremstillet af slidstærke materialer. Ellers kan dit tætningssystemer meget nemt gå hen og blive det svageste led i din produktionskæde.

 

Hvor kan jeg finde tætningssystem komponenter i top kvalitet?

 

Hvis du således er på jagt efter pakninger, O ringe, PTFE & PEEK elementer eller måske formstøbte emner bør du finde en god og troværdig leverandør af disse elementer. Og her kan du med stor fordel vælge A/S Gunnar Haagensen.

 

Hvem er A/S Gunnar Haagensen?

 

A/S Gunnar Haagensen er en dansk specialist i, og forhandler af, tætningssystemer og pakninger af alle typer. Hos A/S Gunnar Haagensen finder du udelukkende kvalitetsprodukter til tætning af diverse apparatur og maskinel inden for en bred vifte af brancher. Kunder, som køber tætningssystemer hos A/S Gunnar Haagensen, findes i brancher såsom hydraulik, proces, jern og metal, raffinering, farma, maskinteknik, fødevarer, bioteknologi, offshore og vindmølleindustrien.

 

A/S Gunnar Haagensen – tætningssystemer til alle fagområder

 

A/S Gunnar Haagensen forhandler og leverer tætningssystemer og komponenter til hvert af disse områder. De produkter, du finder hos A/S Gunnar Haagensen, lever selvfølgelig op til industri standarderne og er gennemtestede efter alle gældende regulativer.

 

Når du vælger A/S Gunnar Haagensen som din leverandør af tætningssystemer får du adgang til et varelager som tæller mere end 25.000 unikke varenumre. Det betyder at A/S Gunnar Haagensen er i stand til at levere standard varer indenfor meget kort tid.

 

Bestiller du inden 15:30 på en given dag vil dine varer blive afsendt samme dag, så vil du få dem leveret den næstkommende arbejdsdag.

 

Hos A/S Gunnar Haagensen er du samtidig garanteret nogle af de mest rimelige priser på komponenter til tætningssystemer.

 

Du vil altid kunne tage kontakt til virksomheden hvis du mener at der mangler noget i det brede sortiment. Så vil A/S Gunnar Haagensen gøre alt for at skaffe artiklerne hjem, eller måske endda indgå i samarbejde omkring produktion af det pågældende emne.

 

Du kan læse mere om A/S Gunnar Haagensen, og bestille komponenter til tætningssystemer online via hjemmesiden haagensenseals.com