Når man har en virksomhed her i 2021, så er det enormt vigtigt at have en hjemmeside. Det er det af flere forskellige årsager. I denne artikel vil vi give 9 gode grunde til hvorfor det er vigtigt for dig at have en hjemmeside.

  1. Størstedelen af forbrugere stoler ikke på virksomhed, der ikke har en hjemmeside. En hjemmeside giver troværdighed og omvendt giver manglen på en hjemmeside utroværdighed. Du kan nemt og billigt få lavet en kvalitets wordpress hjemmeside, som kan repræsentere dig online.
  2. Hver 4. virksomhed har hjemmesiden som den største kilde til nye kunder. En god hjemmeside kan hurtigt blive den største kilde af nye kunder for din virksomhed, og det er naturligvis en god årsag til at lave en hjemmeside.
  3. Hele 97% går ind på internettet og søger efter produkter inden de køber nye produkter. Hvis du ikke har en hjemmeside, vil du miste en kæmpe andel potentielle kunder og det er naturligvis ikke optimalt for virksomheden.
  4. Endnu en stor fordel ved at have en hjemmeside er, at den er til rådighed 24 timer i døgnet, hele året rundt. Hvis ikke du har en hjemmeside, så kan dine kunder eller nye kunder kun få fat i dig via telefon i specifikke timer om dagen eller sende en e-mail, men langt de fleste magter ikke at skulle sende en e-mail. En hjemmeside står online 24/7, hvilket betyder at den kan generere salg og give dine kunder virksomhedsinformationer uden at du behøver at gøre noget for det.
  5. Bliv fundet når folk søger efter et produkt på nettet. Du kommer naturligvis ikke til at ligge som #1 søgeresultat i Google lige fra starten, men en god hjemmeside vil medføre at folk der rent faktisk søger på det du sælger, kan finde din virksomhed med det samme.
  6. Når du har en hjemmeside, kan du lave langt mere effektive og gode reklamer i forhold til hvis du ikke havde en hjemmeside. Uden en hjemmeside er det svært at lave reklamer der virkelig konverterer på de forskellige sociale medier og søgemaskiner, samt andre annoncer.
  7. På hjemmesiden kan du holde dine kunder fuldt opdateret om hvad der foregår i virksomheden, hvilke tilbud i har, nye produkter osv. Det er endnu en stor årsag til at en god hjemmeside er drøn vigtig.
  8. Du kan lave en Q&A side på din hjemmeside, så du kan spare tid du ellers skulle bruge på at svare på et hav af spørgsmål over telefonen.