Hvis du arbejder med salg, ved du sikker allerede, at salg ikke altid er ligetil. Når først tallene er begyndt at gå nedad, kan det være rigtig svært atter at få sat skub i dine salg. Heldigvis er der hjælp at hente. Nedenfor finder du tre nyttige fif, som kan hjælpe dig med at nå dine salgsmål.

Hold dig gode venner med dine kunder

Vil du nå dine salgsmål, er det først og fremmest essentielt, at du holder dig gode venner med dine kunder. Sørg for at overholde de aftaler, I laver, og tag fat i kunderne, hvis der skulle opstå forsinkelser eller andre problemer med deres levering. Og bed regelmæssigt om feedback, så kunderne ved, at deres tilfredshed er af højeste prioritet.

Når du holder dig gode venner med dine kunder, er der også en god sandsynlighed for, at kunderne anbefaler dig til deres bekendte og skaffer nye leads, som du kan følge op på.

Gennemgå jævnligt dine salgsdata

En grundig gennemgang af dine salgsdata er også altafgørende for din evne til at nå dine salgsmål og måske endda forbedre dine salg fremover. Der findes masser af online redskaber, som tillader dig en analyse af de data, du har på dine salg.

Hyr en professionel salgscoach

Hvis du er virksomhedsejer og ønsker forbedringer over hele linjen, kan du også overveje at hyre en professionel salgscoach. Mange bureauer specialiserer sig i dag i salgstræning, herunder https://partnerdialog.dk. PartnerDialog kan blandt andet også hjælpe dig med dine kundeanalyser og en lang række andre opgaver, som relaterer sig til virksomhedsoptimering.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om salgsmål, kundeanalyser, virksomhedsoptimering og andre lignende emner? Se mere her, og supplér din viden ved løbende at tilmelde dig workshops og kurser målrettet folk, der arbejder med salg.