Spis ude og bo i Fredensborg og omegn

Fredensborg og omegn rummer flere gode muligheder for både at spise ude og bo, hvis man har brug for at overnatte hjemmefra.

I selve Fredensborg by er der blandt andet Fredensborg Store Kro, som er et imponerende flot hus, beliggende på byens hovedgade lige ved siden af slottet. Her kan man bo i lækre værelser og spise i bistroen, som har et køkken, der hæver sig en hel del over den almindelige standardservering på mangen en restaurant i Danmark. Køkkenet strækker sig fra flere typer af verdens bedste fiskeret, nemlig caviar, til mere traditionel bistromad.

Fredensborg Store Kro har en historie, der strækker sig til 1700-tallet, og historien hænger nøje sammen med selve Fredensborg Slots byggeri og historie.

Kroen i Asminderød

I nærheden af Fredensborg finder man flere muligheder for at spise og overnatte ude. For eksempel kan man besøge Asminderød Kro, som har en endnu længere historie end Fredensborg Store Kro. Kroen har nemlig rødder tilbage til 1600-tallet.

Kroen havde en stor tid, mens slottet blev bygget og omgivelserne anlagt, for de mange bygningsarbejdere skulle bespises, og mange søgte til Asminderød Kro.

I dag byder kroen på traditionel dansk kromad, og den er blandt andet meget søgt hver tirsdag, når der serveres stegt flæsk ad libitum – en populær ret på mange danske spisesteder og altså også her.

Er man mere til etnisk køkken eller take away, så er der også flere muligheder i Fredensborg. Pizza, kinesisk- eller thaimad kan man få i byen eller tæt på, og dermed er der gode muligheder for at få stillet sulten uanset, hvilken type mad man bedst kan lide.

Ud over kro og hotel er der naturligvis også gode muligheder for at overnatte på bed & breakfast i Fredensborg og omegn. Man kan både finde stederne direkte på nettet og booke direkte hos ejerne – og man kan også booke via en nettjeneste som Airbnb.